5 Najbolj Prikupnih Glasbenih Daril Za Valentinovo 2024

Valentinovo – praznik zaljubljencev - dan, ko želimo osebi, ki jo imamo najraje na svetu, pričarati nepozaben dan in jo presenetiti z izvirnim darilom, ki je izbrano z ljubeznijo

Zate sem na enem mestu zbral 5 odličnih idej, ki ti bodo zagotovo v pomoč, da bo letošnje obdarovanje še posebej romantično in seveda tudi glasbeno obarvano.

Kot pravijo... Glasba je romantika!

Še predno začneva, pa naj se ti na hitro predstavim…

Moje ime je Andrej in že več kot 6 leta sem prodajni svetovalec v glasbeni trgovini Music Max v Mariboru. Naše poslovalnice najdeš tudi v Ljubljani, Celju ter Zagrebu.

Glavni razlog, da ti danes pišem jaz, niso moje dolgoletne izkušnje v prodaji glasbil (ki jih sicer pridno nabiram) pač pa to, da sem se pred dvemi leti in pol poročil z mojo boljšo polovico in kot nekdo, ki je še vedno sveže zaljubljen, vem kako težko je najti optimalno darilo za nepozaben in romantičen dan

Vse lepo in prav, ampak!

Naj ti kar v štartu povem, da popolno darilo ne obstaja, pač pa je popolno tisto, ki je dano z ljubeznijo in dobrim namenom, fino pa je, da je praktično in uporabno. Tako sem prepričan, da s top 5 predlogi za glasbeno darilo, ki so pred tabo ne moreš zgrešiti pri letošnjem Valentinovem obdarovanju.

SUPER – pa kar začniva!

#1: SELA Steel Tongue Boben 

Za začetek sem izbral nekaj odpičenega! Steel tongue bobni so znani po svojem meditativnem in zares prijetnem, študije pa so pokazale, da hkrati zdravilnem zvoku.

Odlična izbira za anti-stresno darilo, ki bo pripomoglo k razvajanju in predvsem sprostitvi, tudi v dvoje. V zadnjih letih postaja pravi hit!

Če se v tem predlogu najdeš, hitro pobrskaj na spodjem linku in izberi eno izmed 4 opcij, ki jo najbolj začutiš.
Klikni tukaj!

#2: JET JD-255 Akustična Kitara

Če veš ali pa slutiš, da si tvoja boljša polovica želi začeti igrat kitaro je JET JD-255 zagotovo odlično darilo za valentinovo..

Zaradi odlično zasnovanega dizajna te kitare je izredno primerna za začetnike in hkrati zelo prizanesljiva tvoji denarnici. Morda te drugo leto že preseneti s kakšno skladbo, ki se jo bo naučil/-la nanjo. To zna biti še kako romantično!


Če ti je ideja všeč lahko izbiraš med 4 barvami ->> KLIKNI


#3: Flight DUS320 SP/ZEB Soprano Ukulele

Za ukulele si verjetno tako ali tako že slišal? Ker z igranjem lahko začne res vsak in je odličen sopotnik na vsakem koraku hkrati pa bliskovito osvaja srca po vsem svetu, s takšnim darilom preprosto ne moraš zgrešiti.

Flight DUS320 SP/ZEB z naravnost očarljivim izgledom bo pobožala srce obdarovanca.


Ob nakupu ti zraven podarimo še torbo. Več o tej čarobni ukuleli pa si lahko ogledaš TUKAJ.

#4: CASIO CT-S200RD Elektronska Klaviatura

Odlična izbira za tiste, ki želijo svojo boljšo polovico razveseliti s praktično klaviaturo, ki bo služila kreativnemu ustvarjanju na vsakem koraku.

Casio CT-S200 je znan po svoji praktičnosti in majhnosti ob kateri zvok in ustvarjalna izkušnja ne trpita.

V kolikor veš, da tvoj obdarovanec ali obdarovanka to v svojem življenju potrebuje, je na voljo klaviatura romantične velikosti v 3 različnih barvah, ki jih najdeš s klikom TUKAJ.

#5: Ernie Ball Pas Za Kitaro

Včasih so skromna darila ravno tista, ki na obraz obdarovanca narišejo najlepši nasmešek

Ernie Ball pasovi, ki slovijo po svojih izvrstnih dizajnih so odlično darilo za kitarista ali kitaristko, super pa je, da za tak pas ne rabiš odšteti veliko denarja...

Na zalogi več kot 50 različnih - Najdeš jih TUKAJ.

Čestitam!

Uspelo se ti je prebiti skozi mojih 5 TOP glasbenih daril, ki jih lahko podariš za Valentinovo in prepričan sem, da si med njimi morda že našel ali našla tistega, ki je popoln za popestritev romantičnega dne s tvojo boljšo polovico.

V kolikor si najboljše darilo izbral ali izbrala, ga lahko naročiš preko naše spletne strani, definitivno pa te povabim v našo poslovalnico, kjer si lahko v živo ogledaš in izbereš za svojega izbranca ali izbranko še kaj posebnega, naši prijazni prodajalci pa ti bodo z veseljem pomagali najti optimalno darilo, s katerim boš pogrel srce svojega »Valentina« ali »Valentine«…

Se vidimo!

Do takrat pa ti želim ogromno dobre glasbe in vroče romantike,

Andrej



Music Max d.o.o. 2023 Vse pravice pridržane.    Prodajni pogoji    Izjava o zasebnosti