Je Glasbilo Najlepše Darilo?

Božično-novoletni prazniki - čas, ki je praznično obarvan in čas, ki bo v krogu družine in bližnjih vedno nekaj posebnega. In čeprav ga bomo letos morda preživeli nekoliko drugače bodo zagotovo nekatere navade, ki ta čas naredijo prazničen, ostale…

Okrasitev božičnega drevesa, filmi kot so Sam doma in pa božične glasbene uspešnice, kot so Last Christmas, Bela snežinka, cel “playlist” božičnih skladb Michaela Bubleja… Ja, vse to spada v ta praznični čas.

Seveda ne moremo niti mimo nakupovanja božičnih daril, ki pa na žalost marsikomu povzroča povsem ne-praznične emocije in stres.

Ne skrbi...

Da se to ne bo zgodilo tebi, sem se odločil, da ti želim pomagati in zate na enem kupu zbral kar 9 idej za najlepše darilo, ki se ga bo razveselil vsak glasbeni navdušenec!

Za otroke, tiste malo večje, pa tudi ideje primerne za vsakogar boš izvedel v tem članku...

Živjo!

Moje ime je Nejc in sem prodajni svetovalec v trgovinah Music Max. 

Največkrat me najdeš v naši poslovalnici v Ljubljani, naše trgovine pa so ti na voljo tako v Celju kot tudi v Mariboru in Zagrebu.


Že več kot 12 let imam to čast, da v decembru stranke pridejo v našo trgovino in jim lahko pomagam najti darilo za glasbene navdušence, ki jih želijo obdariti…


Veliko jih je pod stresom saj je trg preplavljen z glasbenimi izdelki. Večina daril je smešno poceni, po domače “klump” iz trgovin, ki niso glasbene. Po drugi strani pa ljudje ne morejo plačevati astronomskih cen za ultra profesionalno opremo. Resnica se skriva nekje vmes...


Glasbilo je res lahko najlepše darilo, lahko pa z njim hitro “brcneš v temo”. Da se ti to ne bo zgodilo, je pred tabo 9 idej za najlepše darilo, ki se jih bova lotila sistematično glede na želje in potrebe tvojega obdarovanca v 3 kategorije:

– Predšolske otroke
– Najstnike
– Odlične ideje za darilo ne glede na starost

Saj veš – najboljšega instrumenta (darila) ni, obstaja pa najboljši glede na želje in potrebe posameznika.

Super!

Pa kar začniva…


#1: Darila Za Najmlajše

Če želiš obdariti svojega predšolskega otroka, potem smukni na našo internetno stran in si v rubriki Otroška Glasbila poglej bogato ponudbo kar 28 - tih glasbil, med katerimi zagotovo najdeš najprimernejšega, jaz pa bom izpostavil moje 3 najljubše:


FLIGHT FPS-10 SET TOLKAL je definitivno darilo, ki bo za malo denarja narisalo nasmešek na obrazu tvojemu otroku, ko bo dobil kar 10 instrumentov, ki so primerni za otroka in odlični za razvijanje posluha in ritma. Več izveš tukaj.

Zraven je tudi torba kamor se ti prikupni instrumenti tudi shranijo! Božiček pa mi je prišepnil, da bomo v času decembra imeli na ta izdelek dodaten popust s kodo, ki ti jo zaupam na koncu članka...

CASIO SA SERIJA OTROŠKI MINI KLAVIATUR je odlična izbira za tiste, ki so jim všeč prstne potegavščine, tvoj otrok bo ob spoznavanju različnih zvokov krepil tudi svoj posluh in ob igri ustvarjal… 

Tudi to dobiš ceneje s kodo, tukaj pa si lahko ogledaš še različne barvne kombinacije.

VESTON KUS100 RD UKULELE ni kitara ampak čisto pravi ukulele! Za to odlično ceno lahko otroku podariš najpopularnejše glasbilo zadnjih nekaj let. Zaradi svoje prikupne majhnosti in preprostosti igranja je odlično darilo, ki bo tvojemu otroku prineslo maksimalni užitek brenkanja na čisto pravi instrument.

V ostalih barvah pa lahko izbereš tukaj.

To je moj jagodni izbor za predšolske otroke, sedaj pa si poglejva še naslednje 3 ideje, za najlepše darilo za malo starejše otroke - tiste, ki že morda kakšen inštrument igrajo ali pa kažejo navdušenje nad glasbo.

Če želiš svojega najstnika ali najstnico razveseliti z instrumentom je to lahko čudovito darilo…

#2: Top 3 Darila Za "Najstnike"

Naj ti predstavim top 3 iz mojega izbora, s katerimi sem mnenja, da so med mladimi “tutalno” v trendu!

Kot že rečeno, je ukulele trenutno med instrumenti postal najbolj prodajano glasbilo zadnjih nekaj let. Predvsem zaradi prikupne majhnosti, praktičnosti ter privlačnega dizajna zanj pa sploh ne rabiš odšteti veliko denarja. Začeti igrati na ukulele je res preprosto saj z enim prstom lahko primeš že kar 3 akorde!

FLIGHT DUC525CEQ ZEB ponuja za svojo ceno maksimalni užitek z ukulele, sprednja plošča je masivna smreka, ki pripomore skupaj z tropskim izborom lesa stranic “zebra wood” tako k odlični estetiki kot tudi k bogatemu, prodornemu in toplemu zvoku. Ukulele je tudi elektrificiran, kar pomeni, da ima že vgrajen uglaševalec in se lahko priklopi na ozvočenje. Odlična izbira pri kateri za ceno dobiš maksimalno kakovost.

Da je vse skupaj še slajše, ti ob nakupu podarimo še torbo za ukulele, na naši spletni strani pa najdeš več kot 160 različnih modelov ukulele!
Klikni tukaj in si poglej...

CASIO CT-X700 elektronska klaviatura, ki za svojo ceno ponuja izjemno široko paleto ritmov (kar 195) in 600 različnih zvokov je super izbira za vse glasbene navdušence, ki si želijo začeti s kreiranjem glasbenih aranžmajev, kot tudi tiste, ki se enostavno želijo začeti učiti klavirskega igranja po ugodni ceni.

Dotičen model klaviature se lahko pohvali tudi s prefinjeno zasnovanimi zvočniki, ki poskrbijo za super zvočno sliko, ki bo novega lastnika popeljala v magični svet neomejene glasbene kreativnosti.

V kolikor si pripravljen odšteti malo več denarja pa najdeš na naši spletni strani pod rubriko Instrumenti s tipkami res bogato ponudbo Elektronskih klaviatur, Digitalnih klavirjev ter pribora za instrumente s tipkami...

Če je pri hiši kitarski navdušenec, je kot nalašč darilo zanj JET JDE-255 ELEKTRO AKUSTIČNA KITARA, ki je za to ceno super kitara, z prijetnim občutkom  ter zvokom… Na voljo je v 3 različnih barvah in je elektrificirana, kar pomeni, da se jo da priklopit tudi na ozvočenje. Vse izvedbe tega modela pa si lahko ogledaš tukaj.

Da pa se ne bova omejila samo na najstnike in predšolske otroke pa sem v naslednji točki pripravil nekaj posebnega...


#3: Top 3 Darila Za Vsakogar

Ne glede na spol in starost se pri nas zagotovo najde nekaj za vsakega in tako sem v naslednji točki izbral po mojem mnenju 3 darila s katerimi ne moraš zgrešiti, fino pa je, da veš zakaj gre…

BEAMZ JB90R MINI STAR BALL SVETLOBNI EFEKT je odlično pripomoček za zabavo z družino ali prijatelji, saj prostor spremeni v pravo plesno dvorano!

Beamz Star Ball projicira kar 82 žarkov, ki zapolnjujejo prostor, se vrtijo v samodejnem načinu ali ob glasbi v zvočnem načinu, ter daje ambientalno svetlobo iz prozorne kupole. Pričaral bo magično vzdušje!


Za vse glasbene navdušence, ki radi zabrenkajo ali pa bi z igranjem kitare radi pričeli je tukaj odlična Flight TR-1000 TEAK travel akustična kitara. Gre za potovalno velikost kitare, ki je odličen sopotnik, bodisi za igranje in prepevanje božičnih pesmi ob jelki ali uživanje na morju.

Narejena je iz lesa teak, ki ima izredno lepe vzorce lesa in je stabilen, kar pomeni da obdarovanca taka kitara ne bo pustila na cedilu in mu omogočila maksimalni užitek, najboljše pri vsem tem pa je, da za njo sploh ne rabiš odšteti veliko denarja...

Za konec sem prihranil nekaj bolj odpičenega!

Za glasbilo z imenom ustna harmonika si zagotovo že slišal verjetno pa nisi pomislil, da bi lahko bila ta super božično darilo?

Nič zato!

Naj ti povem, da ta glasbeni inštrument s svojim posebnim zvokom navdihuje vedno več ljudi, da bi poprijeli zanj. Kar mi je še posebej všeč je, da ne rabiš biti mojster glasbene teorije, da bi iz ustne harmonike izvabil prijetne melodije... Ustno harmoniko se naučiš po posluhu! Večina modelov je uglašena v določeno lestvico tako, da ti ni treba skrbeti, da bi iz ustne harmonike prišli kakšni neprijetni zvoki. Veliko božičnih in drugih zimzelenih skladb zveni naravnost fantastično na ustno harmoniko. 


Pri nas najdeš kar preko 200 različnih modelov ustnih harmonik in lahko rečem, da imamo najbolj bogat izbor v celi Sloveniji.

Če bo tvoj obdarovanec začetnik je odlična izbira zanj HOHNER 562/20 PRO HARP C ORGLICE, ki so uglašene na nam najbolj domač C dur in tako najprimernejše za začetnika. V kolikor pa je tvoj obdarovanec že profi pa lahko najdeš orglice zanj tukaj.

Tako!


Čestitam, da se ti je uspelo prebiti skozi članek. Predelala sva 9 idej za najlepše božično darilo in upam, da so ti moje ideje bile všeč! Kot obljubljeno pa sem v duhu božiča uspel zate izboriti tudi jaz darilo, ki ti ga podarim…

Akcija!

Ker je glasbilo res najlepše darilo, sem za rokav pocukal našega šefa Bogdana, ta pa je privolil v to, da vseh devet omenjenih artiklov v članku dobiš po božični ceni…
Vse kar moraš narediti je, da ob nakupu vpišeš kodo: BOZIC10 in si zagotoviš izdelek z dodatnih 10 % popusta!

Vsekakor te vabim v eno izmed naših poslovalnic, kjer ti bodo naši prijazni strokovnjaki z veseljem pomagali najti najlepše božično darilo, popusta pa boš prav tako deležen. Vse kar moraš narediti je, da jim poveš, da si prebral ta članek…

Ne glede na to ali se ti uspe oglasiti v naši trgovini, pa smo ti za pomoč vedno na voljo preko telefona ali emaila.

Veselimo se tvojega obiska ali klica in naj bodo tvoji prazniki polni veselja in radosti tudi čim bolj glasbeno obarvani!

Nejc Grahek, prodajni svetovalec v trgovinah Music Max

P. S. Aja, skoraj bi pozabil!

Da ti ne bo treba “podrsavati” navzgor sem zate še enkrat zbral na enem kupu 9 idej za najlepše božično darilo:

1. Set (10) tolkal FLIGHT FPS-10 

2. Otroška mini klaviatura CASIO SA SERIJA

3. Ukulele VESTON KUS100 RD 

4. Ukulele FLIGHT DUC525CEQ ZEB

5. Elektronska Klaviatura CASIO CT-X700

6. Elektro Akustična Kitara JET JDE-255

7. Led prenosni sistem ozvočenja BEAMZ JB90R MINI STAR BALL 

8. Odlična potovalna kitara Flight TR-1000 TEAK

9. Ustna Harmonika HOHNER 562/20 PRO HARP C ORGLICE

Lepe praznike in uspešen skok v novo leto, ti želimo celotna ekipa Music Max!

Music Max d.o.o. 2023 Vse pravice pridržane.    Prodajni pogoji    Izjava o zasebnosti